Stiri‎ > ‎New Post‎ > ‎

Actiune maraton de control in trenuri

postat 27 feb. 2017, 03:24 de Cargo Magazin   [ actualizat la 27 feb. 2017, 03:25 ]
Astăzi, CFR Călători și Direcția de Poliție Transporturi din cadrul I.G.P.R. au desfăşurat o acţiune maraton de control în trenuri. Din cei peste aproximativ 1550 de pasageri care au călătorit în cele cinci trenuri verificate, 153 au plătit preț similar celui de la casa de bilete, iar altor 386 de călători le-au fost eliberate bilete la tarif de taxare în tren.

Au fost verificate următoarele trenuri:
R 8012 Fetești –București Obor;
R 8001 București Obor – Constanța;
R 8014 Fetești – București Obor;
R 8011 Constanța – București Obor;
R 8002 Constanța – București Obor.

CFR Călători le recomandă celor care călătoresc frecvent cu trenul, ABONAMENTUL: soluţia cea mai avantajoasă, cu reduceri tarifare importante. În plus, pasagerii își pot cumpăra, la unele trenuri, bilete şi abonamente valabile pentru rangul de tren InterRegio, la tarife mai mici aferente rangului de tren Regio.

Conform reglementărilor în vigoare, pasagerii care urcă din punctele de oprire unde nu sunt case de bilete au obligaţia de a se prezenta imediat după urcarea în tren la personalul feroviar pentru a-şi cumpăra bilete, la un tarif similar celui de la casa de bilete.

Acţiunile de control se vor derula şi în perioada următoare, în toate trenurile de pasageri, la nivelul întregii rețele feroviare, în special în zonele generatoare de fluxuri importante de trafic.