Stiri‎ > ‎New Post‎ > ‎

A inceput expozitia internationala TransLogistica 2016

postat 12 oct. 2016, 02:04 de Cargo Magazin   [ actualizat la 12 oct. 2016, 02:04 ]
TransLogistica, cea mai importantă expoziție de logistică și transport din Romania, își deschide porțile astazi, 12 octombrie, la ora 12:00. Timp de 4 zile poți descoperi universul transporturilor și logisticii la Romexpo București.

La eveniment participă cele mai importante companii din transporturi rutiere, maritime, aeriene și feroviare, centre de logistica si case de expeditii, industrii producatoare de echipament dedicat intralogisticii si infrastructurii, expozanti care dezvolta solutii inovatoare pentru siguranta transporturilor sau specialiști în managementul flotelor și stocarea datelor.

Peste 40 de speakeri și 800 de specialiști vor participa în mod direct la evenimentele conexe organizate în paralel cu expoziția. Evenimentul cel mai așteptat este Conferința Internațională transcaucaziană EURASIA MULTIMODAL LOGISTICS, organizată în parteneriat cu TRACECA România.

Seria de evenimente conexe continuă joi cu breakfast meetingul Pharma Logistica și Forumul Green Logistica, iar vineri va fi organizat seminarul mult așteptat de studenți și angajatori, Cariere în logistică și ineditul concurs de îndemânâre "Cel mai bun stivuitorist".

„Ne dorim ca TransLogistica să devină cel mai important eveniment din SE Europei și să reflecte poziția României ca poartă principală de acces în și dinspre Asia. Ne dorim ca participanții, fie expozanți, fie vizitatori să descopere noi parteneri de afaceri și noi piețe de desfacere. Și ne dorim ca fiecare dezbatere să aducă o noutate și să propună o soluție problemelor de interes din atât de dinamica industrie logistică”, declară Victoria Lupu – Director General TransLogistica

Program de vizitare:
- 12 octombrie 2016: între orele 12:00-18:00
- 13-14 octombrie 2016: între orele 10:00-18:00
- 15 octombrie 2016: între orele 10:00-16:00.

Intrarea se face pe bază de bilete achiziționate de la casele de bilete sau pe bază de invitație pentru specialiști.