Stiri‎ > ‎New Post‎ > ‎

A inceput inregistrarea online pentru ROMANIAN SECURITY FAIR 2016

postat 4 oct. 2016, 23:28 de Cargo Magazin   [ actualizat la 4 oct. 2016, 23:38 ]
http://www.romaniansecurityfair.eu/ro/
Vă anunţăm ca începând de ieri, 4 octombrie 2016, vă puteţi înregistra online pentru accesul gratuit la ROMANIAN SECURITY FAIR 2016.

Accesați butonul ÎNREGISTRARE de pe site-ul www.romaniansecurityfair.eu sau adresa http://register.romaniansecurityfair.eu:8080/?local=ro, completați câmpurile solicitate, finalizați înregistrarea și tipăriți documentul ce conține codul de bare necesar accesului gratuit. În ziua vizitei, prezentați documentul de acces operatorilor care vă vor întâmpina la intrarea A a Pavilionului Central ROMEXPO.

Accesul în expoziție pentru cei care nu s-au înregistrat online se face pe bază de bilet, ce poate fi achiziționat la intrarea A a Pavilionului Central ROMEXPO.

Editia 2016 a Romanian Security Fair, cel mai relevant eveniment local dedicat tehnicilor de securitate, va avea loc in perioada 20-22 octombrie, in Pavilionul Central Romexpo. La eveniment vor fi prezente nu mai putin de 80 companii romanesti si straine, intr-un spatiu expozitional ce depaseste 2500 mp. Cele trei zile de eveniment reprezinta cea mai buna ocazie pentru profesionistii din domeniu sa se informeze asupra tendintelor pietei si a noutatilor din domeniu.