Stiri‎ > ‎New Post‎ > ‎

ALD Automotive lansează în România noua soluție My ALD

postat 6 mar. 2017, 23:07 de Cargo Magazin   [ actualizat la 6 mar. 2017, 23:09 ]
ALD Automotive lansează în România noua soluție My ALD: aplicație pentru utilizatori și portal web pentru managerii de flotă. Aplicația My ALD le permite utilizatorilor să acceseze date actualizate ale autovehiculului lor, să își actualizeze kilometrajul și să aibă acces în timp real la cele mai apropiate parcări, stații de alimentare și service-uri în funcție de marca mașinii conduse. Managerii de flotă beneficiază de o soluție simplificată și mai eficientă de gestionare a flotei auto prin portalul web My ALD.

„Tehnologia transformă obiceiurile de consum ale clienților și impune tendințe digitale și în industria de leasing operațional. Am analizat atât comportamentul managerilor de flotă, cât și al utilizatorilor, care își doresc soluții tot mai simple și în mișcare și am lansat noua soluție My ALD.

Aplicația va fi apreciată de toți utilizatorii pentru informațiile primite în timp real, iar managerii de flotă vor putea realiza sarcinile de administrare mai rapid și mai eficient în noul portal”, spune Frédéric Banco, director general al ALD Automotive România.

Aplicația My ALD poate fi descărcată gratuit din Apple App Store iOS și Google Play Android.

Noi funcții sunt în curs de dezvoltare și vor fi adăugate aplicației și portalului pentru a oferi beneficii suplimentare utilizatorilor, pentru a le sprijini activitatea curentă în timp ce sunt la volan sau pentru accesarea serviciilor de leasing operațional oferite de ALD Automotive.