Stiri‎ > ‎New Post‎ > ‎

ALD Automotive promoveaza masinile eco

postat 25 iul. 2016, 00:48 de Cargo Magazin   [ actualizat la 3 aug. 2016, 09:54 ]
Clientii ALD Automotive au putut testa, in cadrul unui eveniment dedicat lor, cele mai noi modele de vehicule electrice si hibride disponibile pe piata locala. Evenimentul a avut loc la Academia Titi Aur si a avut parteneri precum Automobile Bavaria, Badsi,Mercedes-Benz Romania, Renault, Toyota, Lexus, Tiriac Auto, Volkswagen, Volvo, TMC Electric Mobility si insasi gazda evenimentului, Academia Titi Aur.

ALD Automotive si-a propus ca, prin acest gen de evenimente dedicate inovatiei si autovehiculor ecologice, sa ofere posibilitatea clientilor sa testeze noile tehnologii electrice si hibride, astfel incat, pe viitor, companiile sa isi reduca amprenta de carbon in ceea ce priveste utilizarea flotelor. in plus, compania promoveaza condusul defensiv si ecologic ale carui efecte sunt legate de siguranta utilizatorilor si de costuri mai mici in administrarea flotelor auto.

”Prin acest eveniment, ajuns deja la cea de-a doua editie, ne dorim sa incurajam clientii sa aleaga modele electrice si hibride pentru flotele lor, atat ca parte a strategiei de CSR, cat si ca modalitate de reducere a costurilor pe termen mediu si lung. Anul trecut s-au vandut in Romania doar 495 de vehicule electrice si hibride, in timp ce la nivel european, la sfarsitul lui 2015, erau inregistrate 97.687 de astfel de vehicule. Este clar ca avem nevoie de implicarea autoritatilor in sustinerea initiativelor din domeniu ale mediului privat, altfel progresul va fi mai lent. Este nevoie de mai multe scheme de sprijin pentru achizitia vehiculelor eco sau de alte facilitati fiscale, dar si de accelerarea dezvoltarii infrastructurii statiilor de incarcare. Prin acest eveniment am vrut sa aratam ca aceste noi solutii de mobilitate sunt accesibile si ca lipsa statiilor de incarcare nu reprezinta un punct blocant pentru cei care nu ies din oras. Toate studiile arata ca soferii prefera sa isi incarce masina la birou sau acasa si nu de la statiile publice de incarcare. Noi o sa continuam eforturile in aceasta directie si ii vom incuraja constant pe clienti sa aleaga alternativa vehiculelor eco, punandu-le la dispozitie solutii adaptate activitatii zilnice”, spune Catalin Olteanu, Director Comercial, ALD Automotive.

Participantii au avut la dispozitie 17 modele de autovehicule electrice si hibride: Mercedes-Benz GLE 500e, Volvo XC90 T8 Twin Engine, BMW i3, BMW i8, Toyota Auris Hybrid, Toyota RAV4 Hybrid, Lexus RX Hybrid, Lexus IS Hybrid, Renault ZOE, Renault Twizy, Nissan Leaf, Ford Vignale, Mitsubishi Outlander PHEV, VW Passat GTE, VW Golf GTE, VW e-Golf si VW e-up. Statiile G5 si G6 furnizate de TMC Electric Mobility au asigurat incarcarea autovehiculelor electrice.