Stiri‎ > ‎New Post‎ > ‎

ALD Automotive si Toyota Craiova au livrat 52 de autovehicule pentru Casa Noastra

postat 21 iul. 2016, 02:52 de Cargo Magazin   [ actualizat la 2 aug. 2016, 12:53 ]
ALD Automotive si Toyota Craiova au livrat, in cadrul programului Toyota All Inclusive, o flota de 52 autovehicule catre un singur client, fiind cea mai mare comanda de pana acum din cadrul acestui parteneriat. Autovehiculele sunt modele Toyota Avensis si Corolla si au fost furnizate la inceputul lunii martie companiei Casa Noastra, care detine brandul QFort, producatorul sistemelor de ferestre si usi. Alegerea celor doi parteneri, ALD Automotive si Toyota Romania, reprezinta o recunoastere a succesului produsului White Label de leasing operational implementat in premiera in Romania.

"ALD Automotive si Toyota Craiova - Top Serv Motors, sunt cea mai potrivita alegere pentru nevoile noastre. Calitatea serviciilor oferite prin programul Toyota All Inclusive, fiabilitatea autovehiculelor, dar si consultanta personalizata ne-au ajutat sa identificam cea mai buna solutie pentru flota aleasa. Suntem convinsi ca acest parteneriat este unul de lunga durata, care ne va aduce beneficii, atat noua, cat si celor doua companii", a spus Stefan Cherciu, actionar al companiei Casa Noastra.

Toyota All Inclusive este primul produs de leasing operational White Label de pe piata romaneasca, destinat antreprenorilor locali, ce presupune un pachet complet de servicii in care marca Toyota este implicata ca producator si retailer prin reteaua de dealeri autorizati Toyota, iar ALD Automotive ca furnizor de servicii de leasing operational. De la lansarea produsului Toyota All Inclusive au fost livrate atat modele de volum, precum Corolla si Aygo, cat si autovehicule premium ca Rav 4, Land Cruiser sau Lexus. Mai mult, au fost livrate si autovehicule hibrid Toyota si Lexus.