Stiri‎ > ‎New Post‎ > ‎

ALD Automotive va avea un nou director general

postat 26 iul. 2016, 02:29 de Cargo Magazin   [ actualizat la 3 aug. 2016, 10:35 ]
ALD Automotive anunta numirea lui Frederic Banco in functia de Director General al ALD Automotive Romania incepand cu 1 septembrie 2016. Cu o experienta de 20 de ani in domeniul leasingului operational, Frederic Banco, care a fost anterior Director General al ALD Automotive Maroc, va conduce operatiunile filialei din Romania, avand ca obiective atat cresterea flotei, dezvoltarea portofoliului de clienti si a parteneriatelor cu importatorii auto, cat si mentinerea unui grad de satisfactie ridicat in ceea ce priveste serviciile de leasing operational ale companiei.

"Romania este o piata dinamica, cu potential si oportunitati de dezvoltare pentru segmentul leasingului operational. De aceea, pentru mine, noua pozitie de Director General al ALD Automotive Romania este o provocare ce imi permite sa construiesc mai departe avand la baza succesul anilor anteriori. Imi propun sa dezvolt in continuare atat activitatile comerciale ale companiei, cat si gama de produse si servicii, astfel incat clientii sa beneficieze de toate inovatiile din domeniu. Principalele atuuri sunt ca am gasit aici o echipa unita si o companie solida, cu o experienta de 11 ani si cu un loc important pe piata locala", a spus Frederic Banco, noul Director General al ALD Automotive Romania.

Frederic Banco il inlocuieste pe Shane Dowling, care va fi promovat, de la 1 septembrie 2016, in functia de Director Regional ALD Automotive pe Europa de Sud-Est si, totodata, va deveni CEO al ALD Automotive Turcia. Shane va coordona activitatea celor patru filiale din Turcia, Romania, Grecia si Bulgaria.