Stiri‎ > ‎New Post‎ > ‎

Alfa Romeo Giulia primeste premiul EuroCarBody 2016

postat 25 oct. 2016, 23:22 de Cargo Magazin   [ actualizat la 26 oct. 2016, 04:48 de Utilizator necunoscut ]
Luna octombrie continuă seria de distincții acordate Alfa Romeo, atât pentru modelele clasice, cât și pentru noua esență a mărcii, Giulia. Patru noi premii au fost adăugate în palmaresul Alfa Romeo, cea mai mare rezonanță având-o titlul “EuroCarBody 2016”.

Prestigosul premiu “EuroCarBody”, acordat anual pentru automobilele al căror design și tehnică de carosare reușește să surprindă și să inoveze sectorul auto, a fost înmânat anul acesta către Alfa Romeo Giulia. Evenimentul a avut loc în Bad Nauheim (Frankfurt), în cadrul celei de-a 18-a conferințe ”Automotive Circle International”;.

Giulia a intrigat juriul unuia dintre cele mai prestigioase premii din lume prin construcția caroseriei, extrem de aerodinamică, dar în același timp rigidă și ultra-ușoară. Gama largă de materiale din compoziția caroseriei Giuliei se bazează pe oțeluri ultra-rezistente, incluzând oțelurile foarte deformabile și piesele din oțel multistrat cu material de amortizare, precum și piese de susținere ușoare, pe bază de aluminiu.

Prezentarea Giuliei a impresionat prin numărul de inovații aduse în procesul de concepție și fabricație, conducând către cele mai ridicate punctaje în majoritatea categoriilor de evaluare. Giulia a triumfat cu un scor de 39,46 puncte din maximum 50 posibile asupra competiției formate din adversari redutabili, precum Honda NSX, Volvo V90, Bentley Bentayga, Aston Martin DB 11, Land Rover Discovery, Skoda Kodiaq și Peugeot 3008.