Stiri‎ > ‎New Post‎ > ‎

Angajatii Delphi Romania continua programele de caritate

postat 25 iul. 2016, 00:16 de Cargo Magazin   [ actualizat la 3 aug. 2016, 09:27 ]
Cu ocazia zilei de 1 iunie, angajatii fabricilor Delphi din Sannicolau Mare, Ineu, Moldova Noua si Arad, s-au strans pentru a sarbatori "Ziua Internationala a Copilului" si pentru a aduce zambete pe chipurile celor mici, in fiecare din comunitatile locale, in care isi desfasoara activitatea cele patru fabrici Delphi de Arhitectura Electrica/ Electronica (E/EA) din Romania, prin amenajarea spatiului de joaca al unei gradinite.

In urma procesului de selectie pentru desemnarea gradinitelor care urmeaza sa beneficieze de acest proiect - finalizat in cursul lunii mai, cu implicarea si sprijinul angajatilor nostri - peste 100 de angajati Delphi - si membrii echipei noastre de management, din cele patru locatii, s-au oferit sa sprijine reamenajarea spatiului de joaca al gradinitei identificate ca fiind beneficiarul proiectului in fiecare locatie in parte. Printre actiunile desfasurate se numara asamblarea, montarea si vopsirea mobilierului nou de joaca pentru exterior. Locul de joaca a fost dotat cu un castel de joaca, un complex de leagane si tobogane, masute si scaune pentru copii. Micii beneficiari au primit obiecte promotionale Delphi dedicate copiilor.

Programul Delphi de implicare in comunitate este conceput pentru a aduce o schimbare pozitiva in comunitatile in care ne desfasuram activitatea. Noi recunoastem ca, prin actiunile care contribuie la imbunatatirea calitatii vietii angajatilor nostri si a familiilor acestora, independent de locul in care traiesc si muncesc, ne imbunatatim si mediul intern. Pe langa aceasta prioritate deosebita care vizeaza educatia, Delphi aduce si alte contributii adaptate la nevoile si prioritatile comunitatilor locale.