Stiri‎ > ‎New Post‎ > ‎

Antonella Ballone, prima doamnă la conducerea Organizației Eurolines

postat 8 mai 2017, 22:55 de Cargo Magazin   [ actualizat la 8 mai 2017, 22:55 ]
În cadrul Adunarii Generale care a avut loc pe 27 aprilie 2017 la Viena, doamna Antonella Ballone, reprezentanta Grupului Baltour şi a Eurolines Italia, a fost aleasă, cu o majoritate de
voturi, în funcţia de preşedinte al Eurolines Organisation.

Noul vicepreşedinte al Eurolines Organisation este Antonio Berruezo din cadrul Eurolines Peninsular (Spania), iar postul de trezorier a revenit lui Dragoş Anastasiu, Preşedintele Grupului
Eurolines România. Peter Sadovsky, de la Slovak Lines (Slovacia), Hugo Roncal de la Transdev Eurolines Franţa şi Anja Mullee de la Eurolines Marea Britanie sunt membri ai Comitetului Executiv.

Doamna Ballone, preşedinte al Eurolines Organisation a declarat: "Accept cu bucurie această nouă provocare şi sunt convinsă că, având sprijinul tuturor membrilor noştri, acest nou Comitet Executiv va conduce Eurolines Organisation spre un viitor puternic împreună. Eurolines este un brand puternic şi foarte popular, cu un potenţial enorm şi care oferă servicii de calitate clienţilor săi".

Organizaţia Eurolines, cu sediul la Bruxelles, a împlinit, în 2015, 30 de ani de la înfiinţare. Organizaţia reuneşte cei mai importanţi transportatori internaţionali de persoane din Europa, are 24 de membri din tot atâtea state şi operează linii regulate de autocare pe întreg teritoriul continentului.