Stiri‎ > ‎New Post‎ > ‎

Aston Martin DB 11, echipat cu anvelope Bridgestone

postat 22 iul. 2016, 01:16 de Cargo Magazin   [ actualizat la 3 aug. 2016, 08:40 ]
Constructorul britanic de masini sport de lux Aston Martin continua traditia in ceea ce priveste aspectul dinamic, atragator si performantele sporite ale modelelor sale cu noul Aston Martin DB 11, care a fost pentru prima data prezentat in cadrul celei de a 86-a editie a Salonului Auto International de la Geneva, din martie 2016.

Pentru ca Aston Martin si-a dorit sa construiasca cel mai puternic, eficient si dinamic model DB din istoria Aston Martin, acesta a fost echipat cu anvelope Bridgestone, parteneriatul dintre cele doua branduri de inalta performanta incepand inca din 1994.

Pentru Bridgestone a fost o onoare cand Aston Martin i-a selectat ca partener oficial al proiectului de dezvoltare si lansare a modelului DB11, fiind inca o confirmare a faptului ca anvelopele Bridgestone sunt realizate din materiale de cea mai inalta calitate, care pot suporta cele mai solicitante accelerari si viteze ridicate.

In perioada 23-29 aprilie, a existat si un prim eveniment de lansare cu presa pentru modelul DB 11, in care jurnalistii au avut ocazia sa testeze automobilul, la viteze mari si pe suprafete umede. Toate sesiunile de testare au avut loc la Bridgestone Proving Ground, langa Roma, langa Technical Center Europe al Bridgestone (TCE). European Proving Ground a fost inaugurat in iunie 2004 si este intins pe un total de 144 de hectare si inconjurat de un circuit oval de 4km, fiind unul dintre cele mai moderne si complete circuite pentru testarea anvelopelor.

Aston Martin DB 11 a fost echipat cu anvelope de vara Bridgestone Potenza S007 si anvelope de iarna Blizzak LM001.