Stiri‎ > ‎New Post‎ > ‎

Autocarele echipelor de la Euro 2016, echipate cu anvelope Continental

postat 25 iul. 2016, 00:35 de Cargo Magazin   [ actualizat la 3 aug. 2016, 09:31 ]
In calitate de sponsor oficial al UEFA EURO 2016, Continental doteaza autocarele oficiale si autocarele de transport, care transporta echipele cu anvelope Premium pentru autocare. Pe langa autocarele celor 24 de echipe calificate, anvelopele Conti Goal HA3 special concepute, echipeaza si cele 20 de autocare VIP, puse la dispozitie de catre firme private selectate.

Anvelopa exclusiva UEFA EURO 2016 , care are la baza anvelopa pentru trafic regional Conti CityPlus HA3 deja implementata, a fost dezvoltata de catre inginerii Continental la Hanovra, special pentru aceasta ocazie. Anvelopa Conti Goal HA3, cu dimensiunea de 295/80 R 22.5 poate fi utilizata pe toate axele. Profilul dispune de canale longitudinale pronuntate, pentru o manevrabilitate optima si pentru asigurarea caracteristicilor pe timp de ploaie. Combinatia cu lamele 3D adanci asigura aderenta suplimentara si caracteristici de franare constant bune, pe intreaga durata de viata a anvelopei. impreuna cu amestecul special de cauciuc pentru suprafata de rulare, flancurile laterale inchise asigura un comportament la rulare extrem de confortabil si de silentios. Structura rigidizata a peretelui lateral reduce deformarea anvelopei si isi aduce astfel aportul substantial la reducerea consumului de combustibil.

"Caracteristicile de performanta dovedite si fiabilitatea ridicata a anvelopei Conti Goal HA3 asigura un transport sigur si confortabil tuturor celor 24 de echipe in asa fel incat cei mai buni fotbalisti ai Europei sa ajunga la timp la cele 51 de meciuri iar fanii fotbalului din intreaga lume sa poata experimenta un turneu final de neuitat. Pe peretii laterali special conceputi, anvelopa Conti Goal HA3 se deosebeste fata de linia de produse de baza Conti CityPlus HA3 prin numeroasele pictograme de diferite dimensiuni, specifice fotbalului, sigla oficiala a UEFA EURO 2016 TM precum si prin sigla portocalie Continental", explica Geert Roik, directorul departamentului de cercetare si dezvoltare pentru anvelope de camion de la Continental.

Intretinerea si ingrijirea anvelopelor tuturor celor 44 de autocare, care sunt echipate cu anvelope Conti Goal HA3 de dimensiunea 295/80 R 22.5, sunt asigurate pe parcursul UEFA EURO 2016 de catre reteaua FleetPartner Continental.