Stiri‎ > ‎New Post‎ > ‎

Autostrazile A2 si A3 nu au inca semnate contracte de deszapezire

postat 14 oct. 2016, 02:46 de Cargo Magazin   [ actualizat la 14 oct. 2016, 02:52 ]
Ieri a avut loc la sediul Companiei Naţionale de Administrare a Infrastructurii Rutiere a avut loc o şedinţă cu toţi factorii responsabili din companie referitoare la programul de "Întreţinere curentă pe timp de iarnă 2016 - 2020". A fost analizat stadiul de semnare a acordurilor cadru pentru activitatea de deszăpezire, stocurile de materiale, cât şi inventarierea utilajele proprii din dotare.

Situaţia încheierii de acorduri cadru pe fiecare direcţie regională se prezintă astfel:
DRDP CLUJ - toate cele 11 loturi finalizate
DRDP BRAŞOV - 4 loturi finalizate, pentru 3 procedura a fost suspendată, urmând a se relua.
DRDP IAŞI - 7 loturi finalizate, 2 loturi cu contestație
DRDP TIMIŞOARA - 5 loturi finalizate, 3 loturi în perioada legală de aşteptare pentru încheiere AC;
DRDP CRAIOVA - 5 loturi în perioada legală de aşteptare pentru încheiere AC;
DRDP CONSTANŢA - 7 loturi în perioada legală de aşteptare pentru încheiere AC;
DRDP BUCUREŞTI - 4 loturi finalizate, 1 lot cu contestatie, 5 loturi cu procedura anulată (inclusiv A2 Bucureşti - Lehliu și A3 Bucureşti - Ploieşti).

"Le-am cerut tuturor să fie pregătiţi, să se conformeze programului operativ stabilit. La această dată, cu toate că mai avem pe stoc 100.000 tone sare, am reluat procedura de achiziţie publică şi cred că vom avea mai mulţi ofertanţi astfel încât să putem încheia contractul şi la iarnă să nu avem probleme. Direcţiile regionale au ca misiune verificarea stării utilajelor de deszăpezire, pentru ca acolo unde nu sunt încă semnate acorduri - cadru, şi situaţia o impune, să se poată interveni cu promptitudine. Săptămâna viitoare voi avea cu toţi colegii din ţară prima video-conferinţă şi am aşteptarea ca toate direcţiile regionale să fie organizate cu utilaje, materiale şi personal deservent", a declarat Cătălin Homor, Director General CNAIR.