Stiri‎ > ‎New Post‎ > ‎

Auto Total Business Show revine in forta la Bucuresti

postat 22 iul. 2016, 05:42 de Cargo Magazin   [ actualizat la 3 aug. 2016, 08:57 ]
Demonstratii incendiare de drift auto, masini tunate cu sex-appeal, inovatii tehonologice si componente revolutionare, de ultima generatie, 35 000 mp. cu noutati din domeniul pieselor auto originale si aftermarket ii asteapta pe bucuresteni in week-endul 11-12 iunie la cea de-a cincea editie a evenimentului devenit traditie pentru iubitorii de automobile din Capitala: AUTO TOTAL BUSINESS SHOW.

Cel mai mare eveniment automotive din Romania dedicat producatorilor de gen, precum si echipamentelor pentru service-uri, revine in forta la Romexpo, in Pavilionul Central, pentru miile de pasionati ce vibreaza odata cu sunetul motoarelor puternice si care se intalnesc an de an la evenimentul organizat de AD Auto Total, in parteneriat cu Romexpo si Camera de Comert a Romaniei. Trailer oficial aici.

Peste 120 de expozanti, cei mai mari producatori din domeniu, isi asteapta vizitatorii la Romexpo cu ultimele noutati din universul pieselor auto originale si aftermarket, inovatii tehnologice si demonstratii tehnice.

"Cu un total record de peste 140 000 vizitatori la toate editiile de pana acum si o prezenta nationala (Bucuresti si Iasi) AUTO TOTAL BUSINESS SHOW devine din ce in ce mai spectaculos de an la an, atragand cele mai puternice branduri din industria producatoare de piese auto, accesorii si echipamente de service", spune Gabriel Zane, reprezentant AD Auto Total.

Programul de vizitare pentru AUTO TOTAL BUSINESS SHOW este sambata si duminica, 11-12 Iunie 2016, intre orele 10.00 si 18.00, iar pretul unui bilet de acces este de 20 de lei. Copiii sub 7 ani si persoanele cu dizabilitati au acces gratuit.