Stiri‎ > ‎New Post‎ > ‎

Bandag introduce resapatele BRR-UWB pentru semiremorci mega

postat 21 iul. 2016, 02:22 de Cargo Magazin   [ actualizat la 2 aug. 2016, 12:51 ]
Bandag, producatorul mondial de resapate premium, anunta introducerea in Europa a unei resapate low-profile pentru semiremorci mega: Bandag Rib Regional - Ultra Wide Base. Aceasta banda de rulare avansata ofera managerilor de flote beneficiile unei vieti indelungate a resapatelor, o excelenta economie de combustibil si siguranta remarcabila in conditii de umiditate, pentru a numi doar cateva. Rezultatele se vad in randament kilometric ridicat si timp minim de stagnare, adaugate la un cost per km pe anvelope extrem de redus, ajutand operatorii sa obtina mai mult de la carcasele lor si mai mult profit din afacerea lor.

Bazandu-se pe deja dovedita durabilitate, pe rezistenta ridicata la uzura si pe rezistenta scazuta la rulare, Bandag BDR-UWB permite acum operatorilor europeni de flote sa faca fata provocarilor regionale de transport, beneficiind de performanta ridicata a carcaselor.

"Schimbarea sarcinilor transportate, virajele scurte, conditiile impredictibile de rulare…sunt doar cateva din provocarile transportului regional cu care se confrunta deopotriva soferii si managerii de flote auto. Tocmai de aceea am dezvoltat resapatele Bandag BRR-UWB. Pentru a valorifica excelenta performanta, fiabilitate, durabilitate si rezistenta la uzura a anvelopelor pentru mega trailare si pentru a extinde si mai mult durata de viata a acestora folosind Bandag, liderul mondial in productia de resapate premium", a declarat Harald Van Ooteghem, Senior Manager Truck & Bus Tyres Category Management.