Stiri‎ > ‎New Post‎ > ‎

Bridgestone achizitioneaza Speedy

postat 25 iul. 2016, 00:22 de Cargo Magazin   [ actualizat la 3 aug. 2016, 09:24 ]
Bridgestone EMEA (Europa, Orientul Mijlociu si Africa) anunta planul de achizitie in procent de 100% a Speedy France, companie lider de vanzari si service auto, fiind una dintre cele mai importante retele de anvelope din Franta. Finalizarea achizitiei este supusa aprobarii de catre autoritatile normative.

Aceasta achizitie va creste nivelul de accesibilitate al Bridgestone la utilizatorii din Franta, una dintre principalele pietele din Europa, dar si pe alte piete unde brandul Speedy este prezent. Odata ce acesta tranzactie va fi aprobata, prezenta companiei in Franta se va extinde la peste 800 de centre de vanzare, contribuind puternic la strategia sa de crestere accelerata.

"Suntem incantati de anuntul facut astazi. Credem ca Speedy este o alegere strategica puternica, cu un mix de clienti premium, cu o acoperire geografica extinsa, care pune accent pe calitatea serviciilor. Mai mult, Speedy este un brand puternic, recunoscut si cu o directie inovatoare. Cu aceasta ocazie, as vrea sa urez un bun venit calduros francizelor Speedy si sa le multumesc pentru ca au facut din Speedy un furnizor de servicii excelent. Avand in vedere imbunatatirea performantelor companiei Speedy in ultimii ani, ne dorim ca CEO-ul Jacques Le Foll si echipa sa sa continue sa gestioneze activitatile in concordanta cu planul lor strategic", a declarat Eduardo Minardi, Presedinte Executiv si CEO al Bridgestone EMEA.