Stiri‎ > ‎New Post‎ > ‎

Bridgestone, prezent la Bauma 2016

postat 21 iul. 2016, 03:49 de Cargo Magazin   [ actualizat la 3 aug. 2016, 03:59 ]
Pentru prima data in Europa, Bridgestone participa la Bauma cu o gama integrata de anvelope premium si produse industriale din cauciuc pentru constructii, minerit si industrii asociate. Ucupand un stand de peste 200mp, expertii de la Bridgestone, cel mai mare furnizor de anvelope si produse din cauciuc, prezinta clientilor o selectie complexa de produse.

In displayurile prezente, Bridgestone expune anvelope din gamele off-road si all-terrain, precum:
- Anvelopele VHS2 all-terrain pentru automacarale, proiectate sa maximizeze rentabilitatea investitiilor pentru operatorii de automacarale. Dispunand de o constructie usoara si rezitenta ridicata la uzura neregulata, anvelopele VHS2 (V-steel Highway Service) ofera o excelenta durabilitate de viata, combinata cu stabilitate la viteze mari si zgomot scazut in timpul operarii.
- Anvelopele VLT pentru excavator pe o noua dimensiune (33.25 R29), dezvoltate special pentru Volvo A60H, cel mai mare camion articulat din lume. Anvelopele sunt proiectate sa ofere manevrabilitate ridicata, tractiune si flotatie pentru acest camion articulat cu o capacitate de incarcare de 55 de tone.
- Anvelopele off-road BMT V-Tread resapate de Rösler. Aceste resapate au fost testate pentru a asigura cea mai buna aderenta si un apect de anvelopa complet noua, intotdeauna pe o carcasa premium Bridgestone.

Standul Bridgestone promoveaza conceptul Total Tyre Care pentru clientii anvelopelor off-road. Aceasta abordare reuneste anvelopele premium cu serviciile expertilor in domeniu si sisteme personalizate, pachetul complet care reduce semnificativ costurile totale pe anvelopa pentru operatorii de flote.

Expertii Bridgestone prezenti la Bauma vor fi la dispozitia tuturor vizitatorilor pentru a explica programul Total Tyre Care si pentru a-i demonstra avantajele. O macheta animata a unui mediu de constructii va simula functionalitatea sistemului automat de senzori Bridgestone pentru monitorizarea presiunii si conditiilor anvelopelor (TPMS).