Stiri‎ > ‎New Post‎ > ‎

BursaTransport participa la Congresul International FIATA 2016

postat 30 sept. 2016, 02:25 de Cargo Magazin   [ actualizat la 30 sept. 2016, 02:26 ]
BursaTransport, prin brandul sau international 123Cargo, va participa, in perioada 3-8 Octombrie 2016, la Congresul International FIATA 2016 de la Dublin. Congresul International FIATA 2016 reprezinta o ocazie pentru specialisti din toata lumea in domeniul expeditiilor de marfa de a se intalni si de a discuta atat problemele breslei cat si ultimele tendinte din domeniul transportului.

FIATA este o organizatie non-guvernamentala ce reuneste asociatiile nationale de expeditori precum si companii de expeditii din toata lumea, printre care si 53 de companii romanesti. FIATA este un organism recunoscut international pentru industria transporturilor si reprezinta peste 40.000 de companii de expeditii si logistica avand 8-10 milioane de angajati, din 150 de tari.

Brandul BursaTransport/123Cargo, parte a grupului internațional Wolters Kluwer Transport Services, va prezenta in cadrul Congresului un concept de dezvoltare a unei burse de transport pe pietele emergente. Acest concept pune in valoare atat experienta acumulata in 15 ani de echipa romaneasca in Europa de Est, cat si cei 30 de ani de experienta pe piata serviciilor de transport ai grupului WKTS, oferind solutii adaptate tarilor in dezvoltare.

Primul memorandum pentru implementarea serviciilor 123cargo/WKTS in afara Europei a fost deja semnat, iar in cadrul Congresului FIATA vor avea loc si alte discutii in care se vor explora posibilitatile de extindere a acestora in alte tari cu dezvoltare accelerata.