Stiri‎ > ‎New Post‎ > ‎

Business Lease România a livrat o flota de masini electrice catre Ortec

postat 28 feb. 2017, 23:43 de Cargo Magazin   [ actualizat la 28 feb. 2017, 23:43 ]
Business Lease România, una dintre cele mai mari companii ce furnizează soluții complete de Leasing Operațional și Mobilitate, și-a încheiat prima livrare de mașini electrice din acest an, către ORTEC Europa Centrală și de Est.

Una dintre politicile de bază ale companiei ORTEC este grija pentru mediu și folosirea vehiculelor electrice, având scopul de a reduce impactul negativ asupra mediului înconjurător și a emisiilor de CO2. Sediul central ORTEC, din Olanda, a pus la dispoziția angajaților săi autovehicule hibride încă din 2012, iar acum are o flotă formată din mai multe autovehicule electrice și hibride. Această abordare a fost adoptată și de alte divizii regionale și, drept urmare, ORTEC conduce electric prin București.

„Fiind experți în planificarea și optimizarea transportului și logisticii, suntem în mod constant informați în ceea ce privesc tehnologiile de ultimă generație și inovațiile în acest domeniu. În viitorul apropiat, ne așteptăm ca și clienții noștri din domeniul logisticii să utilizeze autovehicule electrice și acesta este unul dintre motivele pentru care vrem să fim printre primii care adoptă aceste tehnologii. Dorim, de asemenea, să utilizăm autovehicule electrice în proiectele noastre de cercetare. De exemplu, aplicații mobile cu ajutorul cărora putem optimiza selectarea stațiilor de încărcaree luând în considerare distanța, prețul, nevoile etc. Odată ce numărul și frecvența utilizării autovehiculelor electrice va crește în Europa Centrală și de Est, suntem încrezători că aceste aplicații mobile vor aduce beneficii și clienților noștri”, a declarat Herman Wierenga, Managing Director al ORTEC Central&Eastern Europe.