Stiri‎ > ‎New Post‎ > ‎

Cardul TrenPlus

postat 8 sept. 2016, 01:57 de Cargo Magazin   [ actualizat la 8 sept. 2016, 01:57 ]
CFR Călători recomandă Cardul TrenPlus celor care merg frecvent cu trenul în România. În baza acestui card, pasagerii beneficiază de 25% REDUCERE timp de un an, pentru un număr nelimitat de călătorii cu trenuri de orice rang, la clasa I sau clasa a II-a.

Utilizat în primele 6 luni ale lui 2015 de 1762 clienți, în anul 2016 cu 61 % mai mulţi pasageri au ales să folosească Cardul TrenPlus.

Poate fi procurat de către călătorii de toate vârstele de la casele de bilete ale staţiilor şi agenţiilor de voiaj CFR care au sistem electronic de emitere a legitimaţiilor de călătorie. Pentru intrarea în clubul posesorilor de card TrenPlus, este necesară doar completarea unui scurt formular care este disponibil pentru a fi descărcat și pe www.cfrcalatori.ro (formular tipizat- vezi aici). Cardul TrenPlus are valabilitate 1 an, este nominal, netransmisibil, tariful de emitere fiind de 100 lei.

În baza acestuia pot fi cumpărate bilete pe orice rută, la trenurile InterRegio sau Regio, clasa I-a sau a II-a, de la toate casele de bilete și agențiile de voiaj CFR (care au sistem electronic de emitere a biletelor), precum și online, cu o reducere de 25% din tariful de transport. Tariful de rezervare a locului la vagon clasă sau vagon de dormit/cuşetă se achită integral. Posesorii cardului care achiziționează bilete online beneficiază, în plus, și de reducerea suplimentară de 5%.

În tren, călătorul are obligaţia de a prezenta, împreună cu biletul, şi Cardul TrenPlus în baza căruia a fost emis biletul, precum şi un act de identificare cu poză şi CNP (CI/BI/paşaport).

Înainte de efectuarea călătoriei, rugăm pe toți pasagerii să se asigure că au achiziționat bilet pentru evitarea taxării suplimentare în tren și/sau suportarea costurilor amenzii conform reglementărilor în vigoare.