Stiri‎ > ‎New Post‎ > ‎

Cargo-Partner isi stabileste hub-ul din Cluj intr-un spatiu de 2.700 mp

postat 21 nov. 2017, 02:54 de Utilizator necunoscut   [ actualizat la 21 nov. 2017, 02:54 ]
Furnizorul international de transport si solutii info-logistice austriac cargo-partner, prezent pe piata din Romania de aproape 20 de ani, a inchiriat un spatiu de depozitare si birouri cu o suprafata de 2.700 de metri patrati in parcul logistic TRC Park dezvoltat de Transilvania Constructii in localitatea Jucu din judetul Cluj, tranzactie intermediata de firma de consultanta imobiliara Cushman & Wakefield Echinox.

Cu o prezenta in punctele strategice ale tarii, respectiv Bucuresti, Timisoara, Constanta, Iasi, Sibiu si Cluj, Cargo-partner va extinde in 2018 spatiul din Cluj pana la 4.000 de metri patrati. Cosmin Bradea, noul Managing Director al Cargo-partner Romania a declarat : ”Luna Octombrie a acestui an marcheaza pentru Cargo-partner Expediţii S.R.L. inceputul unei noi etape a expansiunii noastre pe piata romaneasca, prin inaugurarea celui de-al treilea depozit de logistica si cross-docking si anume cel din Cluj Napoca. Am ales sa extindem aria de produse pe care le oferim clientilor nostri din aceasta zona a tarii venind in intampinarea lor, ca intodeauna, cu servicii si solutii premium”.

Cargo-partner oferă in Romania servicii de depozitare si cross docking, transport rutier, maritim si aerian. Pentru cei mai mulţi clienti, compania acopera intregul supply chain logistic. Cosmin Bradea, este alaturi de Cargo–partner de peste 11 ani ocupand pe rand mai multe functii manageriale in cadrul companiei, ultimele doua functii ocupate fiind de National Product Manager Logistic si Country Sales Manager.