Stiri‎ > ‎New Post‎ > ‎

Cartrans se bazeaza pe MAN TGX EfficientLine2

postat 25 iul. 2016, 00:50 de Cargo Magazin   [ actualizat la 3 aug. 2016, 09:52 ]
La mijlocul lunii aprilie, compania de transport Cartrans a ridicat direct de la Truck Forum din Munchen cele noua camioane MAN TGX EfficientLine 2 achizitionate prin intermediul MHS Truck & Bus Group. Compania a optat pentru cea mai mare cabina din gama, toate sisteme de siguranta disponibile la acest moment pe vehiculele MAN, sistem de navigatie si bineinteles pentru clima in stationare, atat de importanta pe perioada verii.

"Oferta a fost foarte atragatoare din toate punctele de vedere. Niciodata cand facem achizitii nu ne uitam doar la pretul de achizitie, intrucat nici noi nu ne promovam in fata clientilor cu serviciul de transport cel mai ieftin. Noi luptam sa oferim un produs de calitate premium la un pret corect. Asa am simtit ca a fost si oferta MHS Truck & Bus Group”, a declarat Decebal Popescu, CEO Cartrans.

"Soferii trebuie sa se odihneasca intr-un mod corespunzator. Ei chiar au o munca foarte dificila si nu pot pacali munca: trebuie sa fie la volan! Nu pot sa ia pauze de masa, de tigara, mese festive, sa mai arunce o privire pe Facebook sau Instagram in timpul programului de lucru. Si pentru ca ei sa fie concentrati, in primul rand trebuie sa aiba parte de conditii bune de odihna si relaxare. Iar cabina MAN ofera acest lucru", a mai spus Decebal Popescu, CEO Cartrans.

Avand in vedere ca se incearca o regandire a marcii, Cartrans a optat de aceasta data pentru camioane de culoarea alba. Acestea au fost inscriptionate cu mesajul "Cartrans - Make a good Move".