Stiri‎ > ‎New Post‎ > ‎

CDI Transport investeste in modernizarea Autogarii Ritmului

postat 26 iul. 2016, 02:45 de Cargo Magazin   [ actualizat la 3 aug. 2016, 10:39 ]
Compania de transport persoane CDI Transport anunta renovarea si modernizarea autogarii din strada Ritmului nr. 35 din Bucuresti. Valoarea proiectului se ridica la 30.000 Euro, si, mai mult decat atat, compania a investit peste 50.000 Euro in ultimii 2 ani in dezvoltarea unui sistem IT de ticketing pentru vanzarea de bilete si carduri de calatorie facilitand o experienta placuta si moderna pentru clientii sai.

"Implementarea sistemului de Smart-Ticketing si in special sistemul de carduri de abonament consta in modernizarea softului de vanzare si rezervare a biletelor pentru clientii nostri, dar si in transparentizarea sistemului de masurare a performantei prin indicatori precum "Incasare medie lunara pe sofer" sau "Grad de ocupare mediu lunar", mentioneaza, Adrian Ghisa, Director General CDI Transport.

In plus, pentru a spori confortul clientilor sai, autogara este deschisa non-stop, iar departamentul de call-center ofera informatii publicului din toata tara indiferent de ora, programul fiind 24/7. Situata in sectorul 2 al capitalei, autogara reprezinta statia de pornire catre destinatiile de calatorie oferite de compania CDI, fie ca este vorba de rute interne, internationale (Italia) sau transfer catre/de la aeroportul Henri Coanda (Otopeni) .