Stiri‎ > ‎New Post‎ > ‎

Cei mai buni tehnicieni de camioane Mercedes-Benz din Romania

postat 31 iul. 2017, 00:51 de Utilizator necunoscut   [ actualizat la 31 iul. 2017, 00:51 ]
Mercedes-Benz Romania a derulat etapa nationala a competitiei TechMasters Trucks 2017, care desemneaza cei mai buni tehnicieni de service din reteaua de parteneri si centre autorizate Mercedes-Benz. Cei 20 de tehnicieni calificati in finala nationala, organizata pe 20 iulie la Centrul de Training al Mercedes-Benz Romania, au concurat pentru unul dintre cele 4 locuri in echipa care va reprezenta in premiera Romania in marea finala a Global TechMasters Trucks 2017.

“Viziunea noastra are la baza perfectionarea continua, aceasta fiind esentiala pentru asigurarea standardelor inalte de calitate ale Mercedes-Benz Trucks. Suntem deosebit de increzatori in aptitudinile specialistilor nostri, iar in conditiile unui grad foarte ridicat de participare a tehnicienilor retelei noastre de autocamioane la preselectiile din acest an, departajarea celor mai buni a fost o misiune dificila. Le dorim castigatorilor fazei nationale mult succes in finala Global TechMasters Truck, la care vom participa anul acesta pentru prima data in segmentul de camioane”, a declarat Valeriu Zaharia, Managing Director Trucks & Buses in cadrul Mercedes-Benz Romania.

În urma etapei naţionale, au fost aleşi cei mai buni 4 specialişti care vor reprezenta România la Global TechMasters Truck 2017: Aurelian Friptu (consilier service), Decebal-Cătălin Cantaragiu (specialist piese de schimb și accesorii), Adrian Oprișor-Pitu (tehnician de diagnoză) și Beniamin-Mircea Murdășan (tehnician de mentenanță). Acestora li se va alătura antrenorul Adrian Niţu, din partea Centrului de Training al Mercedes-Benz România.

Global TechMasters este o competitie internationala dedicata desemnarii celei mai bune echipe de service formate din tehnician de diagnoza, tehnician de mentenanta, consilier de service si specialist piese de schimb. Marea finala a Global TechMasters Truck 2017 va avea loc intre 7 si 9 noiembrie, la Stuttgart. Romanii se vor confrunta cu alte 11 echipe de specialisti din Austria, Belgia, China, Finlanda, Germania, Italia, Malaezia, Portugalia, Singapore, Slovenia si Turcia.