Stiri‎ > ‎New Post‎ > ‎

Cele mai frumoase camioane la T-Festival 2016

postat 22 iul. 2016, 06:09 de Cargo Magazin   [ actualizat la 3 aug. 2016, 09:17 ]
T-Festival, cel mai mare festival dedicat transporturilor rutiere din Sud-Estul Europei, s-a incheiat cu succes, dupa un adevarat maraton de spectacole, demonstratii si evenimente pentru publicul prezent in perioada 27-29 mai la Romexpo. Organizat de Uniunea Nationala a Transportatorilor Rutieri din Romania (UNTRR) si Uniunea Internationala a Transporturilor Rutiere (IRU), T-Festival a reunit cei mai mari producatori de camioane, semiremorci, vehicule comerciale, dealerii de motociclete, echipamente, utilaje precum si oferte de finantare prin leasing si asigurari.

“T-Festival este un punct de referinta pentru industria transporturilor rutiere si ne confirma faptul ca transportatorii romani au nevoie de astfel de evenimente pentru a sta la curent cu ultimele noutati din domeniu la nivel de produse, servicii si legislatie. Anul acesta am inregistrat un numar record de inscrisi la sectiunile Cele mai frumoase camioane si Cele mai frumoase motociclete si, de asemenea, publicul a putut asculta cele mai indragite piese ale unor artisti internationali in cadrul concertelor tribut. T-Festival s-a bucurat anul acesta de prezenta unor personalitati importante pentru industrie, respectiv Ministrul Transporturilor, Dan Costescu, si Secretarul General IRU, Umberto de Pretto”, a declarat Radu Dinescu, Secretar General UNTRR.

La sectiunea "Cele mai frumoase camioane" s-au inscris peste 20 de camioane, apartinand marcilor Scania, Volvo, MAN, DAF, Kenworth si Freightliner, iar publicul si-a putut vota favoritii. Primul loc a fost ocupat de catre firma Pet-Trans din Suceava cu un camion MAN TGX personalizat cu o pictura infatisandu-l pe domnitorul Stefan cel Mare. A doua pozitie a fost obtinuta de catre firma Mama Frigo Line din Constanta cu un camion Volvo FH16 albastru si un superb interior din piele alba. Pe locul al treilea publicul de la festival a ales firma FIV Trans din Targoviste cu un camion Scania R620 V8 negru. Toti cei trei castigatori au primit cate un card de combustibil in valoare de 1.000 lei oferit de Scania Romania, produse acordate de Mercedes Benz si Goodyear si un pachet T-Festival care a inclus si un card de combustibil in valoare de 300 lei. Toti participantii la sectiunea Cele mai frumoase camioane au primit cate un card de combustibil in valoare de 1.000 lei oferit de Scania Romania, produse acordate de Mercedes Benz si Goodyear, cat si pachete T-Festival.