Stiri‎ > ‎New Post‎ > ‎

Cel mai mare ADT de la Volvo, echipat cu anvelope Goodyear OTR

postat 29 iul. 2016, 03:19 de Cargo Magazin   [ actualizat la 3 aug. 2016, 08:33 ]
Goodyear a dezvoltat noile anvelope Off-The-Road (OTR) TL-4A in dimensiunea 33.25R29 special pentru noul camion cu bena Volvo A60H, cel mai mare camion de acest tip de la Volvo. Cele doua companii au lucrat impreuna pentru a dezvolta si pentru a produce aceste anvelope OTR, care sa se potriveasca pe noul camion cu bena din clasa 60-ton, venind astfel in intampinarea cererii consumatorilor pentru vehicule de capacitate mare.

Experienta pe care Volvo a avut-o in materie de tractiune cu anvelopele Goodyear TL-3A+ OTR a condus la cererea de astfel de anvelope si pentru noul camion cu bena de mare capacitate. Rezultatul a fost dezvoltarea anvelopelor Goodyear TL-4A in dimensiunea 33.25R29. Baza pentru noile anvelope OTR a fost anvelopa de succes a companiei, TL-3A+. Inginerii Goodyear s-au asigurat ca anvelopa TL-4A ofera o tractiune laterala optimizata, in timp ce da un confort superior pentru sofer. Profilul sau non-directional are o amprenta larga la sol pentru un contact maxim cu suprafata si pentru o stabilitate excelenta impreuna cu caracteristici de autocuratare exceptionale.

Cele mai importante caracteristici ale noii anvelope OTR sunt costul optimizat per ora - fiind totodata extrem de potrivite pentru noul camion cu bena din clasa 60-ton de la Volvo -, o capacitate de incarcare de 55 de tone si cel mai ridicat nivel de antiderapaj, E-4. Noile anvelope care au rezultat din acest program de dezvoltare colaborativ este un prim exemplu al raspunsului pe care Goodyear il ofera la nevoile clientilor sai prin inovatie, prin reducerea costului per ora si prin maximizarea capacitatii de incarcare si a nivelului de antiderapare.