Stiri‎ > ‎New Post‎ > ‎

CEO-ul P3 Logistic Parks castiga premiul "Industry Professional of the Year"

postat 21 iul. 2016, 06:14 de Cargo Magazin   [ actualizat la 3 aug. 2016, 07:52 ]
Ian Worboys, CEO al P3 Logistic Parks, unul dintre cei mai mari investitori specializati, dezvoltatori si manageri de proprietati pan-europene de logistica, a castigat prestigiosul premiu "Industry Professional of the Year" in cadrul Galei Premiilor CEEQA 2016. Premiile sunt organizate anual in asociatie cu Financial Times, la care participa peste 700 dintre cei mai influenti jucatori din industria de real estate si lideri de afaceri din peste 50 de tari.

Aflata la cea de-a 13-a editie, Gala Premiilor CEEQA este unul dintre cele mai importante evenimente care recunosc excelenta in investitiile si in dezvoltarea imobiliara comerciala din regiunile ECE si ESE, precum si recunoasterea in fiecare an a celor mai bune proiecte, companii si profesionisti din industrie. Juriul Premiilor CEEQA este format din reprezentanti ai unor companii de renume din piata, care opereaza in ECE si ESE.

Ian Worboys are mai mult de 35 de ani de experienta in sectorul real estate, iar prin conducerea sa, portofoliul P3 a cunoscut o crestere semnificativa. P3 si-a marit portofoliul de clienti de la 98 la peste 300 de companii in noua tari si si-a extins echipa interna de la 48 la peste 110 angajati.