Stiri‎ > ‎New Post‎ > ‎

CFR Călători la Târgul de Turism al României 2017 – ediția de primăvară

postat 15 feb. 2017, 23:19 de Cargo Magazin   [ actualizat la 15 feb. 2017, 23:21 ]
În perioada 16 – 19 februarie 2017, CFR Călători participă la cea de a 37-a ediție a Târgului de Turism al României, care se desfăşoară în Complexul Expoziţional ROMEXPO din Bucureşti.
Compania va expune la standul 62 din Pavilionul C5, care va fi deschis de joi până sâmbătă între orele 10:00 - 18:00, iar duminică în intervalul orar 10:00 - 16:00.

În perioada Târgului de Turism al României, la standul nostru, vizitatorii se vor putea bucura de următoarele oferte:
- 45% reducere la cumpărarea de bilete disponibile online (adult, copil, elev, posesor card TrenPlus, minigrup, dus-întors, etc.) şi emise la standul CFR Călători pentru persoanele înscrise sau care sunt de acord să se înscrie la newsletter;
- vouchere pentru cumpărarea biletelor de tren în trafic intern cu reducere 45% din preţul final al unei călătorii simple individuale, cu valabilitate până la 15 aprilie, călătoriile putându-se efectua până la data de 14 mai 2017;
- premiul acordat în cadrul campaniei “Iubește și călătorește cu CFR Călători!“, o campanie de premiere a primelor 50 cupluri care vizitează standul nostru de la TTR. Premiul constă într-un USB Memory Sticks 16 GB și un pix cu touch screen, personalizate (câte un obiect pentru fiecare dintre cei doi).

Şi vor afla detalii despre:
- Oferta de Dragobete, pentru 24 februarie,“Iubeşte şi călătoreşte” prin care îndrăgostiţii pot călători cu 2 bilete la preţ de unul la acelaşi tren IR, în aceeaşi dată și pe aceeași distanță. Oferta este valabilă la anumite trenuri şi numai de la casele de bilete din gări şi agenţii CFR.
- Cele mai avantajoase oferte către principalele destinații turistice din țară (Cardul TrenPlus, Minigrup 2-5, Biletul de weekend etc) şi din din Europa (Interrail Global Pass până la 31 martie poate fi achiziţionat cu o reducere de 15%).
- încheierea de parteneriate cu operatorii și agenţiile de turism care intenționează să devină distribuitori autorizați de „Bilete CFR Online”.