Stiri‎ > ‎New Post‎ > ‎

CFR Calatori ne indeamna sa raportam calatorii fara bilet

postat 8 nov. 2016, 23:25 de Cargo Magazin   [ actualizat la 8 nov. 2016, 23:26 ]
CFR Călători a lansat campania "Implică-te! Raportează călătoria fără bilet", care are drept scop combaterea călătoriei fără bilet cu și pentru pasagerii noştri care pot lua atitudine semnalând direct situaţiile de tolerare sub orice formă a călătoriei fără bilet. Acest lucru se poate face prin completarea unui formular online disponibl pe site-ul www.cfrcalatori.ro.

Măsura face parte din demersul managementului CFR Călători de îmbunătățire a calității călătoriei cu trenul și dublează acţiunile repetate de control trenuri de la nivelul întregii rețele feroviare. Merităm cu toții trenuri decente și călătorii de calitate. Schimbarea nu stă într-un salariat sau doar în dorinţa și eforturile de schimbare ale managementului CFR. Schimbarea se regăsește în fiecare dintre noi şi porneşte de la valori individuale şi mentalităţi, atât în ceea ce privește obișnuința de călătorie fără bilet, cât și la nivelul atitudinii civice din societatea românească. Este important să conștientizăm că trebuie să avem grijă de bunurile comune și să respectăm regulile, una dintre ele fiind aceea că pentru a călători cu un mijloc de transport în comun trebuie să avem bilet.

”Este absolut necesar să stopăm orice formă de furt care păgubește o companie publică susţinută de Statul român prin contribuţia fiecăruia dintre noi. Acțiunile împotriva corupției sunt în fapt acțiuni pentru evoluția și dezvoltarea noastră ca societate, iar denunțarea corupției la orice nivel trebuie denunțată de fiecare dintre noi, pentru că indiferența individuală duce la disconfortul tuturor”, a declarat Directorul General al CFR Călători, Iosif Szentes.