Stiri‎ > ‎New Post‎ > ‎

CFR Marfă şi Rofersped la Translogistica2016

postat 17 oct. 2016, 02:25 de Cargo Magazin   [ actualizat la 18 oct. 2016, 03:54 ]
Sâmbătă 15 octombrie 2016 şi-a închis porţile târgul de logistică şi transport Translogistica 2016.

Pentru CFR Marfă şi Rofersped participarea la această ediţie a târgului a fost un bun prilej de identificare de noi căi de dezvoltare a afacerilor, de întâlnire cu parteneri actuali şi potenţiali, cu clienţi şi reprezentanţi ai autorităţilor din domeniu, dar şi un excelent moment de prezentare a unei noi direcţii de creştere, prin deschiderea către noi pieţe în plan internaţional, prin crearea de noi parteneriate şi dezvoltarea celor existente.


Echipa de conducere CFR Marfă alături de cea a Rofersped au avut peste 30 de întâlniri în cadrul evenimentului. Printre partenerii care au fost alături enumerăm: GATX, VTG, Ermewa, Brise, Vadeco, Petrom, Agricover, Ansett Logistics, Oltchim Râmnicu Vâlcea, Arcelor Mittal sau Aries Logistics.

“CFR Marfă face în continuare eforturi susţinute în vederea adaptării la o piaţă care se schimbă constant, pentru a propune clienţilor noştri soluţii inovative şi eficiente din punct de vedere al costurilor de transport, care să le permită o bună gestionare a afacerilor lor. Este motivul prezenţei noastre la acest târg, să fim alături de partenerii noştri, cărora să le propunem servicii la un nivel de calitate ridicat şi constant” , a declarat directorul general al CFR Marfă, Mihuţ Crăciun.