Stiri‎ > ‎New Post‎ > ‎

CHEP modernizeaza linia de reconditionare a paletilor din Ploiesti

postat 20 sept. 2017, 04:52 de Utilizator necunoscut   [ actualizat la 20 sept. 2017, 04:53 ]
CHEP, furnizor global de servicii de închiriere de paleţi şi alte echipamente, îşi consolidează poziţia pe piaţa românească de Supply Chain prin investiţia în modernizarea Service Center-ului din depozitul Mainfreight din Ploieşti, cu o linie semi-automată de recondiţionare a paleţilor, pentru a susţine pe termen lung dezvoltarea activităţii.

Investiţia cifrată la 600.000 EUR este realizată în colaborare cu compania de logistică și transport Mainfreight România. Decizia de extindere si automatizare a Service Center-ului are drept impact creşterea productivităţii cu aproape 70% (până la 600 de paleţi recondiţionaţi/ oră), scăderea consumului anual de scândură cu circa 125m 3 și îmbunătăţirea mediului de lucru pentru operatorii tehnici.

Linia de recondiţionare a paleţilor răspunde cerinţelor de modernizare în Supply Chain-ul local. Echipamentele parcurg automat un traseu pentru inspecţie, reparaţie, vopsire a paleţilor recondiţionaţi, precum şi reciclarea elementelor inutilizabile, activitatea fiind supervizată de către operatorii tehnici, conform standardelor globale de calitate impuse de furnizorul logistic.

“Investiţia în depozitul din Ploieşti şi extinderea parteneriatului strategic cu Mainfreight garantează faptul că şi în viitor vom oferi servicii logistice de calitate, precum şi disponibilitate permanentă a paleţilor, anticipând evoluţia pozitivă a pieţei” a declarat Gabriel Andronescu, Country General Manager CHEP România.