Stiri‎ > ‎New Post‎ > ‎

CHEP, premiat de Coca-Cola

postat 22 iul. 2016, 00:18 de Cargo Magazin   [ actualizat la 3 aug. 2016, 08:11 ]
CHEP, furnizor de solutii de reutilizare prin inchiriere a paletilor, a fost desemnat castigator al premiului Corporate Responsibility and Sustainability Supplier Award 2015 oferit de Coca-Cola Enterprises pentru activitatea companiei in directia dezvoltarii de lanturi logistice inovative si sustenabile.

Coca-Cola Enterprises (CCE) a evidentiat realizarile CHEP in zona de sustenabilitate precum si obtinerea nivelului Gold in 2015, maxim in sistemul de analiza EcoVadis, cea mai prestigioasa agentie europeana de evaluare a furnizorilor de servicii. EcoVadis examineaza anual 20.000 de furnizori din 150 de sectoare economice, in peste 100 de tari, pe care ii clasifica dupa 21 de criterii legate de mediu, practici corecte de munca, practici etice in afaceri si la nivelul lanturilor de distributie.

David Cowell, Vicepresedinte Achizitii, Coca-Cola Enterprises, a declarat: "CHEP este deschizator de drumuri in sustenabilitate si continua sa provoace limitele inovatiei in lanturile logistice moderne. CCE si CHEP au creat impreuna un produs inovativ care ne sporeste eficienta, sub forma unei platforme mobile, o varianta pe rotile a sfertului de palet din plastic".