Stiri‎ > ‎New Post‎ > ‎

Circulatia trenurilor si programul agentiilor in perioada sarbatorilor de iarna

postat 22 dec. 2016, 05:42 de Cargo Magazin   [ actualizat la 22 dec. 2016, 06:00 ]
CFR Călători informează că în perioada 23 decembrie 2016 – 2 ianuarie 2017, pentru adaptarea capacităţii de transport la solicitările publicului cu prilejul sărbătorilor de iarnă, trenurile care circulă pe cele mai solicitate rute din Bucureşti spre Craiova, Arad, Satu Mare, Vatra Dornei, Suceava, Iași, Timișoara Nord, Brașov, Sibiu, Cluj Napoca, Constanța vor fi suplimentate cu vagoane clasă, vagoane de dormit şi cuşete.

Având în vedere cererea mare de bilete din perioada sărbătorilor, recomandăm pasagerilor să achiziționeze din timp biletele, în special pentru trenurile de lung parcurs care au în compunere vagoane de dormit și cușetă. Acestea pot fi cumpărate online ușor și rapid, de pe site-ul www.cfrcalatori.ro, cu o reducere suplimentară de 5 %. La verificarea lor în tren este necesară doar prezentarea id-ului de bilet primit pe e-mail.

Reamintim că peste 130 de trenuri InterRegio au tarife mai mici, aferente rangului de tren Regio, atât la bilete cât şi la abonamente: http://cfrcalatori.ro/images/pdf/oferte/TrenuriIRtarifateRpeDistDec2016.pdf

În plus, la unele trenuri InterRegio de pe rutele Bucureşti – Galaţi, Galaţi – Buzău, Braşov – Iaşi, Oradea – Cluj Napoca, Cluj-Napoca - Salonta şi retur, preţurile biletelor de clasa a 2-a, la tarif întreg (adult şi copil), sunt reduse procentual cu 10% - 35%: http://cfrcalatori.ro/ro/oferte/reduceri-trenuri/263-reduceri-procentuale-pe-anumite-distante-si-trenuri

Programul agenţiilor CFR Călători:
în zilele de 25, 26 decembrie, 1 şi 2 ianuarie, toate agenţiile de voiaj CFR Călători vor fi închise, cu excepția agențiilor: Iulius Mall din Iași, Carrefour şi Titan din Bucureşti.
Cele 3 agenții vor fi deschise conform programului centrelor comerciale: Iulius Mall Iași, Carrefour Colentina şi Galeriile Comerciale Titan.