Stiri‎ > ‎New Post‎ > ‎

Circulatie inchisa partial pe Autostrada A2

postat 7 feb. 2017, 23:09 de Cargo Magazin   [ actualizat la 7 feb. 2017, 23:10 ]
Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că, pe autostrada A2, începând cu ora 7:45, din cauza poleiului, a fost închis şi tronsonul Fundulea - Lehliu-Gară, însă numai pe sensul de mers Bucureşti - Constanţa. Autovehiculele vor circula deviat, pe DN3. Amintim că, de la ora ora 5:30, traficul rutier a fost deviat de pe tronsonul Drajna - Lehliu-Gară (km 65-105) al autostrăzii A2 pe DN3A, în ambele sensuri. Ploaia îndepărtează materialul antiderapant şi există risc de producere a unor accidente rutiere.

La această oră (7:45), în judeţul Cluj, pe DN1, pe tronsonul Piatra Craiului - Huedin - Căpuşu Mare, traficul rutier se desfăşoară în condiţii de ceaţă densă, vizibilitatea fiind, pe alocuri, sub 10 metri. Pe tronsonul Turda - Cluj-Napoca şi pe autostrada A3, în zona Turda, vizibilitatea scade sub 100 de metri.

Ninge abundent în judeţul Vrancea, iar pe partea carosabilă a drumurilor naţionale există porţiuni cu zăpadă (stratul fiind de 3-5 centimetri). Se acţionează cu utilaje de deszăpezire şi de împrăştiere a materialului antiderapant.

Pe autostrada A1 Bucureşti - Piteşti ninge slab.

Pe autostrada A3 Bucureşti - Ploieşti, între kilometrii 14-31 şi 56-68, carosabilul este uşor alunecos (mâzgă).

În judeţul Brăila se circulă îngreunat, din cauza poleiului, pe DN2B Brăila - Buzău, dar şi pe alte tronsoane ale unor drumuri naţionale.

În judeţul Giurgiu a nins pe DN5 şi DN6 şi s-a acţionat cu utilaje. Ninge abundent şi în judeţul Olt, pe DN6, DN54 şi DN64.