Stiri‎ > ‎New Post‎ > ‎

Citan cu Bunatati pentru Bacania Veche

postat 22 iul. 2016, 05:47 de Cargo Magazin   [ actualizat la 3 aug. 2016, 09:11 ]
  
In luna decembrie, Mercedes-Benz Romania si Bacania Veche au inceput colaborarea prin care aceasta bacanie populara a beneficiat de serviciile modelului Citan. Autovehiculul pus la dispozitia Bacaniei a devenit "Citan cu bunatati"(#CitanCuBunatati), facand livrari in cele mai indepartate colturi ale capitalei. Extrem de performant, cu un design compact potrivit pentru oras, Mercedes-Benz Citan este autovehiculul comercial usor care se remarca prin robustete, dinamica si siguranta.

"Citan este, prin excelenta, autovehiculul comercial usor cu destinatie urbana. In acelasi timp, Bacania Veche este un brand puternic, avand clienti selectivi, care solicita cele mai bune si mai proaspete produse alimentare. De aceea, Citan este modelul perfect care poate livra in timp util atat produse de patiserie calde, direct la usa consumatorilor, cat si un volum neasteptat de mare de produse, datorita compartimentului extins pentru incarcatura", a declarat Bogdan Ciubuc, Sales and Marketing Manager Vans, Mercedes-Benz Romania.

Mercedes-Benz Citan este un specialist de calibru in domeniul logisticii urbane. Autovehiculul este construit pentru a raspunde perfect nevoilor specifice ale sectoarelor comerciale, industriale si de servicii. Citan detine atributele specifice ale oricarui model Mercedes-Benz - individualitate, dinamica, manevrabilitate, siguranta si calitate - in combinatie cu eficienta consumului de combustibil si nivelul scazut de emisii de CO2.

"La Bacania Veche, ne place sa-i bucuram pe oameni. Sa le trezim emotii dintr-o imbucatura. Sa le readucem pe buze gusturile de care s-au indragostit, gustul de acasa. Ne bucuram grozav cand facem asta si mai ales cand avem un ajutor de nadejde in #citancubunatati", sustine Marius Tudosie, proprietar Bacania Veche.