Stiri‎ > ‎New Post‎ > ‎

Citroen a prezentat noul C3

postat 25 iul. 2016, 02:06 de Cargo Magazin   [ actualizat la 3 aug. 2016, 10:07 ]
Citroen dezvaluie Noul C3, ultima realizare a unui best-seller comercializat in peste 3,6 milioane de exemplare incepand cu anul 2002. Prin designul sau distinctiv si personalitatea vibranta, Noul Citroen C3 debordeaza de optimism si de o prospetime exuberanta. Silueta unica si caracteristicile grafice originale exprima energie si incredere.

Infatisarea este indrazneata din conceptie si prezinta numeroase posibilitati de personalizare, lasand libertate deplina exprimarii personale. Interiorul este proiectat cu atentie pentru a asigura confortul conducatorului auto si al pasagerilor si pentru a transforma fiecare calatorie intr-o experienta placuta. Masina este dotata cu tehnologii de ultima ora, incluzand, in premiera mondiala, sistemul CitroenConnectedCam, o camera HD integrata care permite distribuirea directa a fotografiilor si a videoclipurile realizate in timpul calatoriei.

Odata cu sosirea Noului C3, vantul schimbarii incepe sa se faca simtit pe scena auto. Extrem de manevrabil, micutul hatchback instituie un stil propriu - indraznet, vivace, cu o personalitate atractiva - care il distinge in multime. Noul Citroen C3 este incantator prin abordarea sa neconventionala in ceea ce priveste confortul auto.

"Noul C3 poseda toate trasaturile de personalitate ale marcii Citroen, dar si toate calitatile necesare pentru a da marcii un nou impuls. O provocare majora pentru un best-seller, care reprezinta deja aproximativ una din cinci masini Citroen vandute in Europa. Autovehicul confortabil, cu o personalitate reala, C3 este gata sa atraga noi clienti aflati in cautarea unei masini moderne de caracter", a declarat Linda Jackson, director executiv Marca Citroen.