Stiri‎ > ‎New Post‎ > ‎

CNADNR cumpara parapete de beton

postat 21 iul. 2016, 06:33 de Cargo Magazin   [ actualizat la 3 aug. 2016, 08:04 ]
Compania Nationala de Autostrazi si Drumuri Nationale din Romania informeaza ca in data de 22.04.2016 a fost semnat Acordul-cadru de furnizare avand ca obiect "Achizitia si transportul parapetelor rigide prefabricate din beton" aferente drumurilor nationale si autostrazilor din administrarea CNADNR.

Obiectul Acordului-cadru se refera la furnizarea, transportul si montarea parapetelor rigide prefabricate din beton utilizate pe sectoarele periculoase de drumuri nationale, din punct de vedere al sigurantei circulatiei, pentru protejarea vehiculelor impotriva intrarilor pe celalalt sens de circulatie, a iesirilor de pe platforma drumului, a amenajarilor de intersectii, inclusiv inlocuirea celor deteriorate.

Parapetele rigid prefabricat din beton se clasifica in elemente curente si elemente de capat. Elementele se vor utiliza pentru separarea sensurilor de circulatie pe sectoarele cu 4 benzi, pentru protejarea participantilor la traficul rutier de a nu parasi platforma drumului, amenajarea intersectiilor etc. De asemenea, parapetul achizitionat va fi utilizat pentru eliminarea punctelor periculoase si cresterea gradului de siguranta rutiera pe reteaua de drumuri nationale.

Valoarea totala a acestui Acord-cadru este de 51.808.593,45 lei fara TVA, finantarea fiind asigurata de la bugetul de stat si venituri proprii.

Acordul-cadru, care va avea la baza contracte subsecvente anuale pentru toate Directiile Regionale de Drumuri si Poduri, a fost atribuit Asocierii KAMAROM PREFABRICATE DIN BETON S.R.L. - DUNAPREF S.A. (reprezentata, in calitate de Lider al Asocierii de KAMAROM PREFABRICATE DIN BETON S.R.L.), si are o durata totala de 2 ani.