Stiri‎ > ‎New Post‎ > ‎

CNADNR renunta la 68 de posturi de conducere

postat 22 iul. 2016, 00:22 de Cargo Magazin   [ actualizat la 3 aug. 2016, 08:07 ]
Ministrul Transporturilor, Dan Costescu, a anuntat aseara, intr-o conferinta de presa, ca din noua organigrama a CNADNR, care va intra in vigoare pe data de 9 mai, vor disparea un numar de 68 de posturi de conducere. Potrivit ministrului, structurile din CNADNR erau incarcate cu functii de conducere "suplimentare si inutile", iar unele dintre ele erau ocupate de falsi specialisti, care nu aveau precizate obiectivele.

"Lucrurile nu functionau acolo cum trebuie si cauzele pe care le-am identificat au fost multiple. Una dintre primele cauze o reprezinta o structura de conducere foarte ramificata si ineficienta. Am solicitat sa se identifice solutii, iar suma solutiilor este cuprinsa in noua organigrama a companiei, care a fost aprobata de Consiliul de Administratie si de Adunarea Generala a Actionarilor. Solutia a fost reducerea acelor persoane si pozitii care nu-si gaseau utilitatea in companie si care mai mult ingreunau lantul de decizie. In acest fel, s-au redus 7 functii de conducere de la nivelul central si 61 de la nivelul regionalelor", a spus ministrul.

La randul sau, directorul general al CNADNR, Catalin Homor, a spus ca acele 68 de persoane care isi vor pierde posturile de conducere nu vor disponibilizate, ci vor continua sa activeze in cadrul companiei.