Stiri‎ > ‎New Post‎ > ‎

Crestere de 12% pentru Bosch Romania

postat 22 iul. 2016, 05:54 de Cargo Magazin   [ actualizat la 3 aug. 2016, 09:07 ]
Bosch, lider global in furnizarea de tehnologii si servicii, a incheiat anul fiscal 2015 cu o cifra de afaceri de 1,2 miliarde de lei (272 milioane de euro) in vanzari consolidate in Romania. Achizitia completa a doua foste joint- venture detinute in parti egale, BSH Hausgeräte GmbH si Robert Bosch Automotive Steering GmbH, a crescut vanzarile cu 30 procente. Bosch a inregistrat si o puternica crestere operationala: calculate pe o baza comparabila, vanzarile pe piata locala au crescut cu 12 procente.

Vanzarile totale nete de 1,7 miliarde de lei (375 milioane de euro) in Romania, inclusiv vanzarile companiilor neconsolidate si livrarile interne catre companiile afiliate, au crescut fata de anul trecut cu aproape 50 de procente.

"Multumita produselor noastre inovatoare si serviciilor orientate catre clienti, am reusit sa continuam cu succes tendinta noastra de crestere in anul 2015", a declarat Mihai Boldijar, reprezentantul Grupului Bosch in Romania. In mediul competitiv de piata al primului trimestru din 2016, afacerile companiei au evoluat, din nou, foarte bine. "Pentru anul 2016 ne asteptam, in continuare, la o crestere puternica in Romania, in toate sectoarele noastre de activitate", a adaugat Boldijar.