Stiri‎ > ‎New Post‎ > ‎

"Customer Day" marca FM Logistic

postat 26 iul. 2016, 02:05 de Cargo Magazin   [ actualizat la 3 aug. 2016, 10:04 ]
Compania FM Logistic a organizat joi, 23 iunie, evenimentul "Customer Day", in cadrul Clubului Diplomatic din Bucuresti. Evenimentul aflat la cea de-a IX-a editie este deja traditie si reuneste anual, in primul rand clientii companiei - multinationale din domeniile FMCG, Retail, Pharma & Produse Cosmetice, reprezentati media si furnizori.

In cadrul evenimentului, Catalin Olteanu - Directorul General al Companiei, a vorbit despre cele mai noi inovatii din cadrul FM Logistic, in fata celor peste 100 de participanti. In partea a doua a zilei, oaspetii au avut parte de multe surprize precum concursul de fusball si croquet, un atelier despre arta fotografiei si muzica live intr-o ambianta placuta din gradina Clubului.

In prezent FM Logistic ofera clientilor sai din Romania solutii logistice personalizate pentru optimizarea operatiunilor din cadrul lantului de aprovizionare, precum depozitare, o gama completa de servicii de transport, camioane complete sau partiale, cu temperatura ambientala si controlata si servicii cu valoare adaugata (co-packing).

FM Logistic Romania a inregistrat o cifra de afaceri de 24 milioane euro in ultimul an fiscal (aprilie 2015-martie 2016), are 450 de angajati si opereaza trei platforme logistice in Romania- in zona Timis, Bucuresti si Dambovita cu 65,000 mp suprafata de stocare si 2 terminale logistice de cross-docking situate in Cluj si Bacau.

Consolidarea prezentei in Romania, excelenta operationala prin procesul de imbunatatire continua si dezvoltarea unei oferte complete de servicii de distributie si grupaj, fac parte din planul de dezvoltare FM Logistic pentru urmatorii ani in Romania.