Stiri‎ > ‎New Post‎ > ‎

Daimler Trucks a selectat Romania pentru lansarea celui mai nou proiect-pilot

postat 19 iul. 2017, 03:27 de Utilizator necunoscut   [ actualizat la 19 iul. 2017, 03:27 ]
In luna mai 2017, Daimler Trucks a introdus in Romania si Polonia in premiera mondiala TruckParts – cel mai nou brand de piese de schimb disponibile pentru camioanele Mercedes-Benz Actros Classic, produse intre 1996 si 2013. TruckParts este cel mai nou proiect-pilot al Daimler Trucks, derulat pentru inceput in Romania si Polonia, inainte de a fi extins catre alte piete internationale.

“Suntem incantati sa derulam acest proiect-pilot atat de relevant pentru piata locala, care evidentiaza totodata si importanta pietei noastre pentru operatiunile Daimler in Europa pe segmentul de camioane. Avem convingerea ca TruckParts by Mercedes-Benz raspunde unei nevoi reale si ne dorim sa vedem cat mai multi transportatori locali ce beneficiaza de avantajele oferite de TruckParts by Mercedes-Benz: piese de schimb la un pret competitiv, adaptat varstei camionului, ce respecta standardele de exigenta si calitate specifice Mercedes-Benz.”, a declarat Valeriu Zaharia, Managing Director Trucks & Buses in cadrul Mercedes-Benz Romania.

“Oferta TruckParts by Mercedes-Benz este ideala pentru piata locala, intrucat vine in completarea organica a unei nevoi existente, situandu-se din punct de vedere financiar intre piesele de origine Mercedes-Benz si cele oferite de furnizorii independenti de operatiuni de service si piese de schimb, dar beneficiind de standardele de calitate si siguranta Mercedes-Benz. Inca de la lansarea in Romania, TruckParts by Mercedes-Benz a fost primit excelent atat de partenerii nostri autorizati, cat si de clientii acestora, lucru dovedit prin depasirea volumelor de vanzari preconizate pentru primele doua luni”, a spus si Cristian Dragan, After Sales Director Trucks, Mercedes-Benz Romania.

TruckParts ofera in Romania 38 de piese de schimb competitive, cu rulaj foarte mare, esentiale pentru revizie, uzura si coliziune, precum si 15 pachete de servicii, ce includ piese, ulei (daca este cazul) si manopera.