Stiri‎ > ‎New Post‎ > ‎

Demonstratie de forta pentru Volvo Trucks

postat 21 iul. 2016, 03:17 de Cargo Magazin   [ actualizat la 3 aug. 2016, 03:42 ]
 

Care este greutatea pe care o poate trage un Volvo FH16 750? Avandu-l pe cel mai puternic om din lume la volanul celui mai puternic camion de serie din lume, transmisia I-Shift cu trepte de forta trebuie sa demonstreze ceea ce poate face. Pe data de 12 aprilie, raspunsul va fi dezvaluit pe canalul de YouTube al Volvo Trucks.

La 15 martie, Volvo Trucks a lansat noua transmisie I-Shift cu trepte de forta. Noile rapoarte ale treptelor de forta fac posibila pornirea si rularea cu o sarcina maxima in combinatie de pana la 325 de tone, ceea ce reprezinta o greutate unica pentru un autocamion produs in serie. Dar care este greutatea exacta pe care o poate gestiona aceasta transmisie? Urmatorul test de suprema putere realizat de Volvo Trucks va dezvalui raspunsul. In aceasta provocare, Magnus Samuelsson, fost castigator al concursului "Cel mai puternic om din lume", si jurnalistul specializat Brian Weatherley se vor lupta cu legile fizicii si vor supune transmisia I-Shift cu trepte de forta celui mai dur test.

"Stim deja ca transmisia I-Shift cu trepte de forta poate gestiona incarcaturi extrem de grele. Prin aceast provocator test, dorim sa demonstram capacitatea imensa a transmisiei si sa aratam ce pot realiza noile rapoarte ale treptelor de forta", a spus Peter Hardin, Manager de produs pentru FM si FMX, Volvo Trucks.

In cadrul acestui test, camionul trebuie sa traga mai multe containere extrem de grele. "Incercarea de a clinti de pe loc o incarcatura atat de grea, precum cea de aici, reprezinta o provocare extrem de dura pentru un autocamion obisnuit produs in serie, cu transmisie automatizata. In cei 30 de ani de jurnalism, nu am asistat niciodata la ceva asemanator", marturiseste Brian Weatherley.

Pe data de 12 aprilie va avea loc, pe canalul Volvo Trucks de pe YouTube, premiera filmului in care Magnus Samuelsson isi reuneste fortele cu transmisia I-Shift cu trepte de forta.