Stiri‎ > ‎New Post‎ > ‎

Detalii despre noua taxa de drum din Slovenia

postat 5 feb. 2017, 23:47 de Cargo Magazin   [ actualizat la 5 feb. 2017, 23:48 ]
Incepand cu data de 1 ianuarie 2017 au intervenit cateva modificari cu privire la plata taxelor de drum din Slovenia, informeaza TSG euroShell. Astfel, la plata taxei de drum din Slovenia utilizand sistemul de carduri Dars sau aparatele ABC aveti posibilitatea sa beneficiati de reduceri importante la valoarea taxei de drum platite, daca declarati clasa de emisie a vehiculelor companiei dumneavoastra.

Pana la finalul anului 2016, vehiculele cu clasa de emisie E5, EEV si E6 sunt incluse in aceeasi categorie de taxare. Incepand cu 1 ianuarie 2017 va exista o noua grila de tarife si respectiv categorii noi privind clasa de emisie declarata. Astfel, vehiculele cu clasa de emisie E5 vor fi taxate diferit fata de cele cu clasa de emisie EEV si E6.

Daca in flota dumneavoastra de vehicule inregistrate la sistemul de taxare din Slovenia aveti si vehicule EEV si/sau E6, este necesara modificarea datele declarate! Daca sunteti client TSG euroShell, este necesar sa trimiteti, in format electronic, urmatoarele documente:

Formularul de modificare date – completat, semnat si stampilat;
Copia fata verso a cartii vehiculului;
Copia fata verso a CEMT-ului aceluiasi vehicul.

Modificarea datelor in sistemul DARS se poate face si direct de catre soferii companiei, prin prezentarea documentelor mentionate anterior la unul dintre punctele de contact din Slovenia (LOPATA sau Ljubljana).