Stiri‎ > ‎New Post‎ > ‎

DHL Express Romania a obtinut premiul Best Call Center pentru a treia oara consecutiv

postat 21 iul. 2016, 03:23 de Cargo Magazin   [ actualizat la 3 aug. 2016, 03:30 ]
DHL, liderul pietei mondiale de curierat expres si logistica, aobtinut titlul de "Best Call Center" la categoria "Small Call Centers"(mai putin de 50 de angajati), in cadrul evenimentului Customer Care Conference and Expo, care a avut loc in Bucuresti, fiind cel mai important eveniment din Europa de Est, dedicat industriei de gestionare a relatiilor cu clientii si marketing strategic.

Conferinta, ajunsa la cea de-a 13-a editie, a adus impreuna peste 200 de experti de nisa, specialisti in customer care atat pe plan local cat si international, din din industrii precum: BPO, Telecomunicatii, Finante & Banci, Asigurari, IT&C, Retail, FMCG, Auto, etc.

In cadrul Galei Romanian Contact Center Awards, DHL Romania a castigat premiul pentru cel mai bun departament de Call Center, categoria "Small" - sub 50 de angajati, pentru al treilea an consecutiv.

"Acest premiu apartine intregii echipe a Departamentului de Relatii cu Clientii de care suntem foarte mandri si reconfirma performanta constanta oferita de DHL clientilor sai prin servicii de calitate. Recunoasterea vine ca urmare a programelor implementate in companie de-a lungul timpului si a instruirilor Certified International Specialists oferite continuu angajatilor nostri, care au trecut la un nou nivel si actioneaza in spiritul Insanely Customer Centric Culture, punand Clientul DHL pe primul loc, in centrul a tot ceea ce fac", a declarat Oana Mandicescu, CS Director, DHL Express Romania.