Stiri‎ > ‎New Post‎ > ‎

DHL Express România, partener logistic al FRF

postat 18 oct. 2016, 23:43 de Cargo Magazin   [ actualizat la 18 oct. 2016, 23:44 ]
DHL și Federaţia Română de Fotbal anunţă încheierea unui parteneriat prin care compania de curierat oferă sprijinul logistic necesar desfăşurării activităţii acesteia, asigurând livrarea expedierilor de tip document sau colet, în ţară şi în întreaga lume.

Federația Română de Fotbal alege DHL Express pentru primul parteneriat cu o companie de curierat expres care să asigure transportul în condiţii de siguranţă şi rapiditate al tuturor expedierilor Federaţiei, de la documente sau echipament sportiv, la materiale de marketing și articole promoționale pentru fanii “naționalei”, în România sau oriunde în lume. DHL este prezentă în peste 220 de ţări şi teritorii din toată lumea, fiind compania cu cea mai largă răspândire la nivel internațional.

Pe lângă serviciile de curierat expres, DHL va furniza gratuit şi o gamă variată de ambalaje, soluţii de împachetare, precum şi servicii sau instrumente online de urmărire a expedierilor în timp real.

“DHL este cunoscut deja ca un mare iubitor al activităţilor sportive la nivel global şi local. Înţelegem foarte bine munca depusă pe teren şi de aceea am ales să sprijinim sportul în diverse moduri de-a lungul timpului. Fotbalul este cel mai iubit sport în România şi suntem onoraţi să ne alăturăm oficial Federaţiei Române de Fotbal şi să o sprijinim în demersul către performanţa fotbalului românesc. Ne dorim dezvoltarea parteneriatului nostru în timp şi să contribuim la succesul Naţionalei de Fotbal a României” a declarat Daniel Kearvell, Managing Director DHL Express Romania.