Stiri‎ > ‎New Post‎ > ‎

DHL livreaza rugby in scoli

postat 21 iul. 2016, 06:02 de Cargo Magazin   [ actualizat la 3 aug. 2016, 07:55 ]
799 de scoli din tara au primit kit-uri de rugby tag prin proiectul "DHL livreaza rugby", realizat in colaborare cu Federatia Romana de Rugby. Federatia Romana de Rugby, alaturi de DHL Express Romania, un partener de traditie al Ovalului romanesc, isi propune sa aduca rugbyul acolo unde ii este locul, in sufletul oamenilor, pentru ca rugbyul este un sport de iubit, de imbratisat, de practicat, indiferent de varsta si de pastrat ca pe acel ceva de pret care te bucura, te sprijina, de dezvolta.

Inscriindu-se in seria actiunilor de popularizare a rugbyului a Federatiei Romane de Rugby, proiectul "DHL livreaza rugby" a trimis in 799 de scoli din Romania kit-ul de tag rugby folositor profesorilor care doresc sa isi indrume elevii spre practicarea acestui sport. Pe langa traditionalul balon de joc si centurile tag, kit-ul contine informatii concentrate pentru pregatirea lectiilor, intr-un format usor accesibil, toate dotarile necesare pentru desfasurarea orelor in siguranta si in acelasi timp in concordanta cu regulamentul jocului de rugby-tag, informatii despre beneficiile jocului de rugby si perspectivele practicantilor.

"DHL este un sustinator al rugby-ului in intreaga lume, inca din 2011 cand a devenit Partener Logistic Oficial al Rugby World Cup. Tot de atunci, DHL Express Romania sustine dezvoltarea rugbyului in Romania, prin parteneriatul cu Federatia Romana de Rugby. Anul acesta am mai facut impreuna un pas important credem noi, prin initiera proiectului Rugby in scoli. Ne dorim sa atragem cat mai multi copii catre acest sport minunat, astfel incat performanta Stejarilor sa continue peste ani si sa readucem nationala Romaniei printre natiunile majore din rugby la nivel mondial", a declarat Daniel Kearvell, Managing Director DHL Romania.