Stiri‎ > ‎New Post‎ > ‎

DHL, Partener Logistic Oficial al TIFF 2016

postat 22 iul. 2016, 05:59 de Cargo Magazin   [ actualizat la 3 aug. 2016, 09:22 ]
DHL, liderul pietei mondiale de curierat expres si logistica, impreuna cu organizatorii Festivalului International de Film Transilvania, anunta incheierea unui parteneriat prin care ofera suportul logistic necesar desfasurarii acestuia, in perioada 27 mai 2016 - 5 iunie 2016.

"DHL Express este onorata sa fie Partenerul Logistic Oficial al Festivalului International de Film Transilvania si sa poata sprijini astfel un demers cultural deosebit, cum este cel sustinut de TIFF, cel mai important eveniment dedicat filmului din Romania, cu o reputatie impecabila si o traditie de 15 ani in promovarea artei cinematografice din Romania", a declarat Daniel Kearvell, Managing Director.

DHL Express este prezenta in peste 220 de tari si teritorii din intreaga lume, conectate de cele mai mari hub-uri logistice intercontinentale (Leipzig, Hong Kong si Cincinnati). Pentru TIFF, DHL transporta in regim expres intercontinental peste 200 filme si echipamente, din peste 60 de tari de pe 5 continente.

"Cu ocazia aniversarii a 15 ani de TIFF, suntem bucurosi sa incheiem un nou parteneriat logistic important. Credem ca un astfel de parteneriat reprezinta un exemplu de buna colaborare intre zona business si cea culturala" a declarat Cristian Hordila, Festival Manager.

Succesul unui festival de asemenea amploare este dat cu siguranta de acuratetea operatiunilor logistice, iar DHL va asigura livrarea la timp si in siguranta a filmelor in Romania, iar ulterior acestea vor putea pleca mai departe catre scena altor festivaluri din lume.