Stiri‎ > ‎New Post‎ > ‎

DKV Euro Service, evoluție pozitivă în România în 2016

postat 3 oct. 2016, 23:22 de Cargo Magazin   [ actualizat la 3 oct. 2016, 23:23 ]
DKV este pe drumul cel bun spre a-și atinge obiectivele în 2016 și înregistrează vânzări excelente, cele mai bune din istoria companiei. În ciuda faptului că preţul la motorină creşte mai lent decât era preconizat, DKV a înregistrat creșteri considerabile în toate domeniile de activitate ale companiei. 

“În sfera tranzacțiilor cu carburanţi am fost în măsură să compensăm efectele preţului scăzut al motorinei și mai mult de atât. Vedem dovezile acestui lucru în reţeaua noastră atractivă cu 724 de staţii partenere în România şi în peste 43.000 staţii de carburanți din Europa. Venim în întâmpinarea clienţilor care au un interes evident pentru serviciile premium şi atribuim o importanţă deosebită selecţiei, calității, serviciilor şi celei mai bune consilieri”, a declarat Robert Vass, Country Manager România și Ungaria DKV Euro Service.

DKV a continuat să extindă rețeaua de puncte de acceptanță mai mult decât alți jucători din piață, în țările cu tradiție, cum ar fi Franța și Italia. Anul acesta au fost adăugate 100 de noi stații în toată Europa, jumătate dintre acestea fiind deja operaționale. Pentru a răspunde nevoilor clienților și mai bine în viitor DKV se implică din timp și joacă un rol important în dezvoltarea de noi produse și servicii. Compania este printre primele care au lansat European Electronic Toll Service (EETS), un aparat de bord valabil în toată Europa pentru toate taxele în sistem GNSS și DSRC.