Stiri‎ > ‎New Post‎ > ‎

Dumagas a vandut divizia de cisterne alimentare catre Klacska

postat 21 iul. 2016, 02:29 de Cargo Magazin   [ actualizat la 2 aug. 2016, 12:48 ]
Dumagas Transport S.A. anunta definitivarea procesului de transfer de activitate al Diviziei de Transport cu cisterne pentru produse alimentare catre compania Klacska Romania SRL, parte a grupului E-b-trans. Tranzactia reprezinta transferul flotei, al personalului si a contractelor clientilor.

"Acest transfer de afacere vine ca o continuare a planului companiei Dumagas de a se concentra asupra activitatilor principale ale companiei. Ambele companii au depus toate eforturile pentru ca aceasta tranzitie sa se desfasoare in conditii optime", a precizat Mircea Vlah, Director General Dumagas Transport.

Compania a inregistrat in 2015 cea mai buna performanta financiara a ultimilor 10 ani. Dumagas Transport a obtinut la finalul anului 2015 o cifra de afaceri de 42 de milioane de euro si un usor profit, fata de anul 2014, cand compania inregistra pierderi in valoare de 4,5 milioane de euro la o cifra de afaceri tot de 42 de milioane de euro.

Investitiile planificate pentru 2016 se incadreaza in intervalul 3-4 milioane de euro si vor fi directionate catre modernizarea flotei in zona de transport international la prelate, de distributie nationala cu temperatura controlata si eficientizarea infrastructurii de IT si comunicare.