Stiri‎ > ‎New Post‎ > ‎

Dupa un an record, Bosch se situeaza in continuare pe o curba ascendenta

postat 22 iul. 2016, 00:13 de Cargo Magazin   [ actualizat la 3 aug. 2016, 07:57 ]
Dupa un an record in 2015, Bosch doreste continuarea tendintelor de crestere in acest an. In ciuda unor perspective economice limitate si a incertitudinii geopolitice, furnizorul de tehnologie si servicii anticipeaza o crestere a vanzarilor sale cuprinsa intre 3 si 5% in 2016.

Bosch doreste sa continue sa creasca mai rapid decat pietele-cheie ale companiei. Daca incetinirea primului trimestru continua in anumite regiuni si piete, cresterea vanzarilor se va situa la extremitatea inferioara a vanzarii prognozate. In mediul de piata cu o dinamica redusa din primul trimestru al anului 2016, Bosch a inregistrat o crestere de mai putin de 3% fata de anul trecut, sau de aproximativ 4%, dupa ajustarea efectelor ratelor de schimb. Aceasta crestere a fost realizata in ciuda unei cresteri nominale foarte ridicate in primul trimestru al anului 2015.

"Dorim sa evoluam nu numai prin produse inovatore ci si prin servicii inovatoare. Utilizam din ce in ce mai mult servicii conectate pentru a ne cladi o baza ampla in domeniul hardware. Procedand astfel, compania beneficiaza nu numai de diversitatea sa tehnologica, ci si de activitatea sa ampla si de expertiza in domeniu. Pe viitor, clientii nu vor intalni Bosch doar in masinile si bucatariile lor. Serviciile conectate ii vor insoti in mod constant in diverse situatii ale vietii lor cotidiene", a afirmat Dr. Volkmar Denner, presedintele consiliului de administratie Bosch, la conferinta anuala de presa de la campusul de cercetare Bosch din Renningen.